Reklamationsret: 

Når du handler på www.vuplus.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse.

TA - Trading v./phakakrong Christensen
Kornvænget 78
8600 Silkeborg

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende: 
Beskrivelse af fejlen 
Dit ordre nr. 
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
 
B2B2 / ERHVERV er IKKE omfattet af købeloven - men vi giver 1 års garanti fra købsdato.

Brugsanvisning: Alle brugsanvisninger som følger vore produkter er som minimum på ENGELSK - og kan IKKE forventes at være på DANSK - hvilket også accepteres af køber ved accept af aftalen/købsbetingelserne (aftaleindgåelse) ved afslutningen af købet. Dette fremgår desuden også af beskrivelsen af de produkter, hvor dansk brugsanvisning ikke kan garanteres.