Accepterer følgende Handelsbetingelser

Virksomhedens juridiske navn: 

TA - Trading v./Phakakrong Christensen
Kornvænget 78
CVR nr.: 30058437 
Etableringsår: 2007
Adresse: Kornvænget 78
8600 Silkeborg 
Persondatapolitik: 

Cookies:En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtaste brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. 

www.vuplus.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges på til: personalisering af markedsføringen mod brugeren · at skabe øget brugervenlighed · at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet. Cookies slettes, ved at gå op i Funktioner, herefter klikkes der på Internet Indstillinger. Her kan man se knappen "slet Cookies". 
Logstatistik: Logstatistik bruges på www.vuplus.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.vuplus.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil. 
Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren og at skabe øget brugervenlighed.

· navn 
· adresse 
· telefonnummer 
· email-adresse 


For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 
Personoplysningerne registreres hos TA - Trading v./ Phakakrong Christensen og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores webside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Registrerede personoplysninger opbevares og transmitteres ikke krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand og der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Dataansvarlig er den administrerende direktør. Som registreret hos TA - Trading v./ Phakakrong Christensen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TA - Trading v./ Phakakrong Christensen via e-mail: info@vuplus.dk 

Bestilling 


På www.vuplus.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. 
Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. 
Priserne er dagspriser. 
Når du handler med www.vuplus.dk indgås aftaler på følgende sprog: 
Dansk 
Der er ikke mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@vuplus.dk

 

På:  www.vuplus.dk kan der betales med: 

Dankort, Visa Electron, Mastercard (Vi tager ikke gebyr, når du betaler med betalingskort).

Overførsel via Netbank: 

Nordea - Silkeborg
REG 2380
Konto nr. 5908909528 TA-Trading v./ Phakakrong Christensen

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere her  

Afhentning af vare i Silkeborg. Gebyrfrit! 


Overførsel via Netbank: 
kan nu overføres af forbrugeren også
Afhentning af vare i Silkeborg. Gebyrfrit! 
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Vi tager ikke gebyr, når du betaler med betalingskort.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.vuplus.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.vuplus.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
Derudover kan der ikke ordres via efterkrav. 


Levering: 

Alle ordre sendes med GLS Danmark, og vil såvidt muligt afsendes samme dag eller den næste dag. 

Leveringstid 3 - 4 dage med fragtraten 29,- kr

Dag - dag levering 110,- kr

Op til 20 kg

Dersom varen er på lager

Der vil i de tilfælde, hvor varen ikke kan leveres indenfor 2-3 hverdage blive oplyst om dette under ordestatus. Husk derfor at holde øje med din statusside. 

Alle forsendelser vil blive tillagt: 

 GLS Privat

 
Minimum vægt (gr.)Maximum vægt (gr.)

Pris inkl. moms

      0    

     2000

29,00 DKK

    2001      

    5000

29,00 DKK

5001

 10000

29,00 DKK

10001

15000

29,00 DKK

15001

           20000          

29,00 DKK

 

Dag til dag levering 110,- kr

Forudsætning er at varen er på Lager

Vi leverer til Danmark, Færøerne, Grønland, Norge, Sverige.

Tillæg for vare til Færøerne, Grønland, Norge, Sverige er 200,- kr

For at modtage din vare fra os, skal du bruge GLS Danmark.
Du kan også afhente din bestilling hos os efter nærmere aftale på

 

Kiosk 1
Århusvej 25
8600 Silkeborg

KUN EFTER NÆRMERE AFTALE 

Åbningstider: Shoppen er åben 24/7/365 

 


Reklamationsret:

REKLAMATION

 

 

Reklamationsret: 

Når du handler på www.vuplus.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse. 

TA - Trading v./ Phakakrong Christensen
Kornvænget 78
8600 SILKEBORG 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Mod forudgående aftale. Vi opfordre til at sende varen som pakke med  omdeling, og ikke som brev.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende: 
Beskrivelse af fejlen 

Dit ordre nr. 
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. 
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

B2B2 / ERHVERV er IKKE omfattet af købeloven - men vi giver 1 års garanti fra købsdato.

Brugsanvisning: 

Alle brugsanvisninger som følger vore produkter er som minimum på ENGELSK - og kan IKKE forventes at
være på DANSK - hvilket også accepteres af køber ved accept af aftalen/købsbetingelserne (aftaleindgåelse) ved
afslutningen af købet. Dette fremgår desuden også af beskrivelsen af de produkter, hvor dansk brugsanvisning ikke kan garanteres.

Fortrydelsesret: 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare

  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

  4.  

    Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (mail: info@vuplus.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din

    ordrebekræftelse/vare se også her:


    FORMULAR du burde bruge ved fortrydelse af købet:

    Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

    - Til:

  5.        TA - Trading v./ Phakakrong Christensen
            Kornvænget 78
            8600 Silkeborg
            att.: RMA

    - Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer  /levering af følgende tjenesteydelser

    ___________________________________________

    ___________________________________________

    ___________________________________________

    ___________________________________________

    ___________________________________________

    ___________________________________________

    - Bestilt den:________________

    - Modtaget den:______________

    - Navn

    - Adresse

     

    ____________________________________________________________________________

    - Din  underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

    - Dato:______________

    Officielle noter

    1) Loven indeholder bestemmelser, der gennemfører Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/83/EU af 25. oktober 2011 om forbrugerrettigheder, om ændring af Rådets direktiv 93/13/EØF og Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 1999/44/EF samt om ophævelse af Rådets direktiv 85/577/EØF og Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 97/7/EF, EU-Tidende 2011, nr. L 304, side 64, og Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2002/65/EF af 23. september 2002 om fjernsalg af finansielle tjenesteydelser til forbrugerne og om ændring af Rådets direktiv 90/619/EØF samt direktiv 97/7/EF og 98/27/EF, EF-Tidende 2002, L 271, side 16.

     

     

                                                                                                                        

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. DKK 150,-

Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

 

  1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på, 

  2. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesre

  3. du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

  •  

     

    Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådannetilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

TA - Trading v./ Phakakrong Christensen
Kornvænget 78
8600 Silkeborg

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav / uden omdeling eller sendt som brev.

NB: Ifølge Forbrugeraftalelovens  har netbutikken 14 dage til at returnere pengene gældende fra d. 13/6 2014 22 stk.1, før denne dato er betalingsfristen 30 dage..

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:

www.vuplus.dk
Att: Reklamation
Kornvænget 78
8600 Silkeborg


E-mail: info@vuplus.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, som er det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 7013 1330, www.forbrug.dk

Læs mere om, hvad den nye forbrugeraftalelov

www.vuplus.dk tager forbehold for åbenlyse tastefejl. I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. Derudover forbeholder vi os retten til at opdatere priser og ændre afgifter i det omfang, det er nødvendigt.