Betaling

På:  www.vuplus.dk kan der betales med: 

Betalingskort: Dankort, Visa Electron og Mastercard.

Kontan betaling: Er kun ved afhentning af vare i Silkeborg og er ikke omfattet af reglerne omkring Netkøb.

Faktura: Der kan også betales via ViaBill. Se mere her: http://www.viabill.com/webshop/

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.vuplus.dk

Levering


betalingskort og måder ses i parentesen. 
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din 

betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL 

(Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. 

Hverken www.vuplus.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.vuplus.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
Derudover kan der ikke ordres via efterkrav. 

www.vuplus.dk tager forbehold for åbenlyse tastefejl. I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. Derudover forbeholder vi os retten til at opdatere priser og ændre afgifter i det omfang, det er nødvendigt.